Welkom juf Raiza!

Vanaf het schooljaar 2019-2020 zal Raiza Razab-Sekh het team van de Clipper versterken. Graag stelt ze zichzelf even aan u voor.

“Mijn naam is Raiza Razab-Sekh en ik ben 25 jaar. In mijn opleiding had ik naast het regulier onderwijs, ook gekozen voor de Montessori opleiding. Ik heb zelf op Montessorischool De Clipper gezeten. Als kind heb ik deze vorm van onderwijs positief ervaren.

Elk kind is anders

Met kinderen werken vind ik erg leuk. Het meemaken van de ontwikkelingen van elk kind vind ik erg bijzonder. Elk kind is anders en als leerkracht is het mijn taak om elk kind van hun (onderwijs) behoeftes te voorzien. Ik vind het belangrijk dat de kinderen op de juiste manier begeleid worden in hun eigen leerproces. Als leerkracht begeleid ik de kinderen wanneer zij dit nodig hebben, maar ik laat de kinderen vooral zelfstandig werken aan hun eigen ontwikkeling. Ik hecht waarde aan het zelf ontdekken, het zelf leren en het zelf doen.

Over mij

Verder experimenteer ik graag met koken en bakken. Ik kook graag verschillende gerechten uit diverse keukens. Het bakken van cakes of het maken van pasta, ik vind het allemaal leuk om te maken. Dansen, keyboard spelen en spelletjes spelen doe ik ook graag. Een jaar geleden ben ik ten huwelijk gevraagd en ik zal in juli 2019 in het huwelijksbootje stappen. Dit is erg spannend voor mij.

We zullen elkaar met de tijd steeds beter leren kennen. Ik hoop in ieder geval op een fijne en goede samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Raiza Razab-Sekh

Oud nieuws

24 maart 2023 Nieuwsbrief maart 2023
23 maart 2023 Nieuws uit de groepen
3 maart 2023 Nieuwsbrief februari 2023
21 februari 2023 Open dag
27 januari 2023 Wist u dat